Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy Belediyesi Kurban Bayramı'na hazırlanıyor

Yalova’nın Kadıköy Beldesi’nde, Kurban Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle önemli adımlar atılıyor ve bayram ziyareti için mezarlıklar temiz ve düzenli bir hale getiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 05:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 05:31
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadıköy Belediyesi Kurban Bayramı'na hazırlanıyor

Kadıköy Belediyesi, belde halkının rahatı ve konforu için gerçekleştirdiği çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Düzenli aralıklarla beldenin farklı noktalarında çevre düzenleme ve temizlik çalışmaları gerçekleştiren ekipler, Kurban Bayramı dolayısıyla da kolları sıvadı ve bayramda Kadıköy Beldesi’ni ziyaret edecek vatandaşların rahat bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilmesi için önemli adımlar attı.

Kadıköy Belediyesi ekipleri bu kapsamda; mezarlıklarda genel temizlik çalışmaları yapmaktadır. Çalışmalar kapsamında, çöp toplama ve yabani ot temizliği gerçekleştirilmektedir. Bu sayede mezarlıklar temiz ve düzenli bir hale getirilmektedir.

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, bu önemli çalışmaların vatandaşların huzur ve memnuniyeti için yapıldığını vurgulayarak, "Bizim için en önemli olan şey, belde halkımızın huzur ve mutluluğudur. Kurban Bayramı gibi özel günlerde de onların yanında olmak, bayramlarını huzurlu bir şekilde geçirmelerini sağlamak bizim için çok önemlidir. Bu nedenle ekiplerimiz, bayram öncesinde mezarlıklarımızı temizleyerek ziyaretçilerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda sevdiklerini ziyaret etmelerini sağlamak için çalışıyorlar’’ ifadelerine yer verdi.

Kadıköy Belediyesi'nin özverili çalışmaları, belde halkı tarafından takdirle karşılanırken, Kurban Bayramı'nın huzur ve bereket içinde geçmesi temennisiyle çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.