Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy Belediyesi ‘Gitar Kursu’ açıyor

Kadıköy Belediyesi, Kültür Evi bünyesinde Müzik Eğitmeni Batuhan Zorbey Tuncer ile Gitar Kursunun başlayacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2024 05:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2024 05:49
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Kadıköy Belediyesi ‘Gitar Kursu’ açıyor

Kadıköy Belediyesi, Kültür Evi bünyesinde yetişkinlerin sosyalleşmeleri ve kendilerini geliştirmeleri, çocukların ise yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmeleri adına açtığı kurslara bir yenisini daha ekledi. 12 yıldır gitar çalan Karadeniz Teknik Üniversitesi mezunu Müzik Eğitmeni Batuhan Zorbey Tuncer, Kadıköylü vatandaşlara gitar dersleri verecek.

Herhangi bir yaş sınırlamasının belirtilmediği kursa katılan Kadıköy sakinleri, gitarın fiziksel yapısı ve doğru tutuşu, gitarla solo parçalar çalma, sağ el ve sol el parmaklarını etkin kullanma, gitar hakimiyeti, porte üzerinde notaları öğrenme ve müzik teorisi gibi bilgileri öğrenecek. 16 Temmuz Salı günü başlayacak olan kurs, hafta içi her gün saat 13:00 ile 17:00 saatleri arasında sürecek. Kursa kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların, 0226 833 85 47 numaralı sabit hat üzerinden Kadıköy Belediyesi ile iletişime geçmesi gerekiyor.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.