Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Sağlık Müdürü Karakuş sağlık yöneticileri ile toplantıda bir araya geldi

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmakta olan sağlık yöneticileri ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2024 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2024 14:48
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
İl Sağlık Müdürü Karakuş sağlık yöneticileri ile toplantıda bir araya geldi

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli sağlık yöneticilerinin katılımı ile Yoğun Bakım Hizmet Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen bu önemli toplantıda yoğun bakım hizmetlerinin etkinliği ve kalitesini artırmaya yönelik stratejiler belirlenerek, hastaların daha iyi bakım almasını sağlamak adına sağlık hizmetlerindeki iyileştirmeleri destekleyen önemli kararlar alındı. 
Uzm. Dr. Osman Karakuş, toplantının başlangıcında gerçekleştirdiği konuşmada, hasta memnuniyetini ön planda tutmak için yapılan yoğun bakım hizmet çalışmalarından bahsetti. Toplantıya katılan görevli sağlık yöneticileri de çalışmalar ile ilgili yeni uygulamalar hakkında bilgiler verdi. Hastaların ihtiyaçlarına daha güçlü çözümler getirilebilmesi için iş birliği ve koordinasyonun yapılmasının da altını çizdiler. 
Yalova İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen bu önemli toplantının sonrasında, Yalova’daki yoğun bakım hizmet faaliyetlerinin daha da ileriye taşınması için gerekli adımların atılmasının büyük önem taşıdığı ifade edildi. 
M. Tunç Tanrıverdi 

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.