Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Özel İdaresi’nden köylere modern ulaşım hamlesi

Yalova İl Özel İdaresi, köylere ulaşımı kesintisiz, güvenli ve modern hale getirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Hacımehmet Köyü’nde sıcak asfalt bakım ve yama çalışmaları, Kirazlı ve Kocadere Köylerinde ise bariyer ve oto korkuluk çalışmaları gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 04:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 04:17
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
İl Özel İdaresi’nden köylere modern ulaşım hamlesi

Yaz ayları ile birlikte çalışmalarına hız veren Yalova İl Özel İdaresi bu kapsamda Hacımehmet'te sıcak asfalt bakım ve yama çalışması ile Kirazlı ve Kocadere'de bariyer ve oto korkuluk çalışmalarını tamamlandı. Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, yol yapım çalışmalarının yaz aylarında daha verimli bir şekilde gerçekleştirilebildiğini belirterek, “Bu nedenle de bu ayları en iyi şekilde kullanmak adına yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarımıza hız verdik” dedi.

Soygüzel, "Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın ulaşım imkanlarını en iyi hale getirmek için çalışmalarımız devam edecek. Hedefimiz, Yalova'nın tüm köylerinde modern ve güvenli yollar oluşturmak” şeklinde konuştu.

Köylerde yaşayan vatandaşlar da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Özel İdaresi'ne teşekkür ettiler. Hacımehmet’ten bir vatandaş, "Uzun zamandır beklediğimiz asfalt çalışmalarının yapılması bizi çok mutlu etti. Ulaşımımız artık daha güvenli” derken, Kirazlı’dan bir başka vatandaş ise, "Oto korkuluklar sayesinde yol kenarlarında kendimizi daha güvende hissediyoruz. İl Özel İdaresi’ne teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.