Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Huzurevi sakinlerinin Bocce Şampiyonasında dostluk kazandı

Çınarcık Huzurevi Bocce Takımı, Bursa’da bu yıl 7’inci kez düzenlenen “Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi” şampiyonasına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2024 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2024 09:20
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Huzurevi sakinlerinin Bocce Şampiyonasında dostluk kazandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından huzurevlerinde kalan vatandaşların aktif yaşama katılmalarını sağlamak amacıyla bu yıl 7’inci kez “Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi” düzenlendi.

Çınarcık ve Bursa karşı karşıya geldi

56 ilde, 122 takımın katılımıyla başlayan şampiyona kapsamında, Bursa’da gerçekleştirilen 4’üncü grubun ilk maçında Hasan Öztimur Huzurevi Bocce Takımı ve Yalova Çınarcık Huzurevi Bocce Takımı karşı karşıya geldi. Sporun birleştirici gücünün bir kez daha ortaya çıktığı maçta her iki takım da mücadelelerinden dolayı büyük alkış aldı. Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal maçı izleyerek huzurevi sakinlerinin centilmence mücadelesine destek oldu.

“Maçın sonunda kazanan dostluk oldu”

Ligde mücadele eden tüm büyüklerini tebrik ederek, başarılarının devamını dileyen İl Müdürü Faruk UYSAL, yaptığı konuşmada, "Büyüklerimizin sosyal ve fiziksel aktivitelerde bulunmaları, onların yaşam kalitelerini artırmada büyük önem taşımaktadır. Bu tür etkinlikler, yaşlılarımızın aktif ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlıyor. Maçın sonunda kazanan dostluk oldu. Tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum," dedi. Maçın sonunda tüm katılımcılar birbirlerini tebrik ederek, güzel anılarla sahadan ayrıldı.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.