Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hoşsada Türk Sanat Müziği Korosu’ndan muhteşem konser

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Zeynep Ersun’un kurduğu Yalova Hoşsada Türk Sanat Müziği Korosu, Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde düzenlediği "Şifa Niyetine Bahar Şarkıları" konseriyle büyük ses getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2024 03:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2024 03:16
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Hoşsada Türk Sanat Müziği Korosu’ndan muhteşem konser

Kanuni Prof. Dr. Volkan Gidiş şefliğinde gerçekleştirilen "Şifa Niyetine Bahar Şarkıları" konserinin sunumunu TRT Radyo Spikeri Nuriye Eracar gerçekleştirdi. İstanbul TRT Ses Sanatçısı Gökhan Sezen, Mimar Tuğba Gidiş ve Hoşsada Korosu Başkanı Zeynep Ersun’un birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdiği konsere ilgi büyük oldu. Raif Dinçkök Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen konserde tüm koltuklar doldu.   Ankara’dan sırf konser için gelen CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, konserin sonunda Zeynep Ersun’a Teşekkür Belgesi takdim etti.

“Konserimizin başarısı ve güzelliği, dostlarımızın katkılarıyla mümkün oldu”

Seyircilerden gördükleri ilgiden oldukça memnun kaldıklarını belirten Hoşsada Korosu Başkanı Zeynep Ersun, başta kendilerine destek veren il protokolüne, verdikleri emek ve çabaları için koro arkadaşlarına ve alkışlarıyla geceye renk katan Yalovalılara teşekkür etti. Konserdeki başarının, sanatseverlerin katkılarıyla mümkün olduğunu belirten Zeynep Ersun, “Salonu bizlere açarak, siz musikişinas dostlarımızla buluşmamızı sağlayan Yalova Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Gürel’e, davetimizi kabul edip Ankara'dan konserimize gelerek bizleri onurlandıran Yalova Milletvekili Sayın Tahsin Becan’a, birbirinden harika şarkıları ve güçlü sesiyle konserimizi taçlandıran İstanbul TRT Ses Sanatçısı Sayın Gökhan Sezen’e, Mimar Tuğba Gidiş'e, Emniyet Müdür Yardımcılarımız: Naci Türker Yimsek ve Erhan Ergül'e,

Yalova Turizm İl Kültür Müdürü Ziya Karatekin'e, Yalova Belediyesi Kültür Müdürü Hasan Behçet Orhan’a, Yalova Ticaret Odası Başkanımız Cemil Demiryürek ve kıymetli eşine,

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil'e, Bursa’dan çiçeklerle gelen Bursa Konservatuar hocamız, Kanuni, Bestekar ve İcra Heyeti Başkanı Fahri Dibekoğlu'na, Koro Başkanı Sayın Elif Hanoğlu'na ve kıymetli korist ve solistlerine, Gaziantep, İstanbul ve Bursa'dan gelen değerli konuklarımıza, benim güzel Yalova’mın kıymetli koro şeflerinden Suat Yılmaz ve koro arkadaşlarına, davetimizi kırmayıp gelen ve çiçek gönderen Güven Akademisi Başkanı ve şefi Serkan Güven’e, her daim yanımızda olarak desteğini hiç bir zaman esirgemeyen çok kıymetli koristimiz Ömer Koyuncu’ya, gönderdiği çelenk için kıymetli üyemiz Mustafa Yanbastı'ya, sevgili eşim Semih Ersun’a ve çiçekleriyle yanımda olan çocuklarım Tunay Gizem Yılmazlar’a, Konserimiz için bizlere sponsor olan Erdeğer Otomotiv ile Karsu ve Sole Marine ve Yatçılık'a sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Konserimizin başarısı ve güzelliği, siz değerli dostlarımızın katkılarıyla mümkün olmuştur. Sizler el verdiniz, bizler gönül verdik. Bir sonraki konserimizde sizleri yeniden görmek dileğiyle.” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.