Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Hayrettin Karaca Hatıra Ormanı’ bağışlarınızı bekliyor

Toprak Dede olarak bilinen Hayrettin Karaca anısına Yalova Kirazlı ağaçlandırma sahasında ‘Hayrettin Karaca Hatıra Ormanı’ oluşturacaklarını hatırlatan TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir bu konuda kamuoyundan ve doğaseverlerden destek beklediklerini yineledi..

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 02:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 15:33
Kaynak: YALOVA HAYAT
‘Hayrettin Karaca Hatıra Ormanı’ bağışlarınızı bekliyor

Yalova Kirazlı’da oluşturulması planlanan ‘Hayrettin Karaca Hatıra Ormanı’ ile ilgili sosyal medya hesabından hatırlatmada bulunan TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir, “TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği olarak Yalova da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Yalova Kirazlı Hayrettin Karaca Hatıra Ormanı sizin bağışlarınız ile oluşturulacak” dedi.

“Son 490 fidan kaldı”

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Demir: “Toplam 2 bin adet fidan ile oluşturacağımız orman için bugüne kadar bin 510 adet fidan bağışlandı. Tüm bağış yapanlara sonsuz teşekkürler. Bağışlarınızı İş Bankası hesaplarımıza bekliyoruz. Son 490 fidan kaldı, bu hafta bitirelim mi.”

‘Hayrettin Karaca Hatıra Ormanı’na katkıda bulunmak için

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir, son olarak şunları söyledi: “Hayatını toprak sevgisine adayan Hayrettin Karaca anısına oluşturulacak ‘Hayrettin Karaca Hatıra Ormanı’na katkıda bulunmak isterseniz; açıklamaya İsim soy isim ve Hayrettin Karaca Ormanı, bir (1) fidan birim bedeli 63 TL’dir. Gönderilen bağışlar 1 fidan ve katları şeklinde olmalıdır. Dileyen kişiler bağışta bulunabilir. Türkiye İş Bankası, Alıcı: TEMA Vakfı.  IBAN: TR79 0006 4000 0011 0350 8623 31”

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.