Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hava sıcaklığını fırsat bilen Yalovalılar, soluğu dışarıda aldı

Yalovalılar sıcak havanın tadını çıkardı. Çok sayıda vatandaş uzun süredir daraldığı kapalı alanlardan çıkarak temiz havada vakit geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2024 01:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2024 01:43
Kaynak: Murat Can Aytemur
Hava sıcaklığını fırsat bilen Yalovalılar, soluğu dışarıda aldı

Uzun bir süredir gerek yağışlar gerekse de soğuk havanın etkisiyle kapalı alanlarda bunalan Yalova Halkı, hafta sonunda hava sıcaklıklarının yükselmesi nedeniyle soluğu dışarıda aldı. Kimisi ailesi ile beraber sahilde yürüyüşün tadını çıkartırken kimisi de oltasını aldığı gibi kendisini deniz kenarında buldu. Coğrafi konumu olarak çokça güzelliğe ev sahipliği yapan Yalova; Termal, Çınarcık gibi ilçeleri ile aynı zamanda da günübirlik ziyaretçilerine de kapılarını açmaya devam ediyor.

Uzun süredir devam eden soğuk havaların etkisiyle işlerde düşme yaşandığını belirten esnaf, havaların ısınması ile birlikte işlerin yükseleceğini umut ettiğini belirterek, yaz mevsiminde çok sayıda turistin şehrimizi ziyaret etmesini beklediğini ekledi.

Bir vatandaşa sorduğumuz ‘’Güneşli havaları özlediniz mi?’’ sorusuna aldığımız cevap, ‘’Bu kış, kış gibi geçmedi diyebilirim. Her mevsimin kendisine has ayrı bir güzelliği var. Güneşli havaları tabii ki özledim ancak mevsim normallerinde bir anormallik olduğunu düşünüyorum. Yalova her mevsimi yaşayabildiğimiz güzel bir şehirken, kışı yaşayamamak üzücü oldu’’ ifadelerine yer verdi. Bir başka vatandaş ise kendisinin kış mevsimini daha çok sevdiğini ifade etti ve sözlerinde, ‘’Yazın sıcak havalar çok bunaltıcı olabiliyor. Kışın kalın giyinerek yine bir çara bulabiliyoruz ancak yaz sıcakları korkulu rüyam diyebilirim. Umarım hava sıcaklıklarının abartılı olmadığı bir yaz mevsimi yaşarız. İlkbahar yine bir nebze güzel geçiyor ama yazın gerçekten sıcaklar tahammül edilebilir gibi değil’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.