Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halil İbrahim Akmeşe, Karakuş ile Yurtsever’i makamında misafir etti

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve Yalova İl İdare Kurulu Müdürü Nebiye Yurtsever, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’yi makamında ziyaret etti. Makamında ziyaretçileriyle bir araya gelerek gerçekleştirilen görüşmede Yalova’da eğitim ve sağlık alanında gerekli hizmetler hakkında sohbet edildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 04:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 04:44
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Halil İbrahim Akmeşe, Karakuş ile Yurtsever’i makamında misafir etti

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ile İl İdare Kurulu Müdürü Nebiye Yurtsever, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’yi başkanlık makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret esnasında, Yalova’nın ihtiyacı olan icraatler detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Bir araya gelinen toplantıda ek olarak Yalova’nın eğitim, sağlık ve ticaret alanında atılacak adımlardan da bahsedildi. Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe gerçekleştirilen ziyareti sosyal medya hesabından paylaşarak, “Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ile İl İdare Kurulu Müdürü Nebiye Yurtsever konuğumuz oldu. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.