Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakan aşka geldi

Hakan Sabancı sevgilisi Hande Erçel ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından kalp emojisi ile paylaştı. Erçel'de aynı pozu kendi hesabında paylaştı...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2023 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2023 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Hakan aşka geldi

Aşklarıyla magazin gündemini oldukça meşgul eden Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan yeni bir aşk pozu geldi. Ünlü oyuncu Hande Erçel'in Hakan Sabancı ile olan ilkişkisi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İkili başlarda ilişkilerini gözden uzak yaşamak istesede kısa süre önce birlikte fotoğraf paylaşarak ve davetlere el ele katılarak ilişkilerini resmen ilan etmişlerdi. Yaz boyunca yurt dışında birlikte tatil yaptığı bilinen ikili uzun süre birlikte görünmeyince ayrılık dedikoduları baş gösterdi. Ayrılık söyletinleri hakkında iki tarafta sessizliğini koruyarak tatil paylaşımlarına devam etti.

Hakan Sabancı cehpesinden yeni atak geldi ve Sabancı, Erçel ile olan fotoğrafını kalp emojisi koyarak kendi sosyal medya hesabından yayımladı. Buna karşılık Hande Erçel'de aynı fotoğrafı kendi hesabında paylaştı. Bu paylaşımların ardından ikilinin ilişkilerine devam ettiği ve tatilde aşk tazelediği anlaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde magazin gündemine düşen bir diğer iddia ise Anne Arzu Sabancı'nın bu ilişkiyi onaylamadığı ve Hande Erçel'İi istemediği yönündeydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.