Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hafızlık Yarışması Yalova’da Yapıldı

Marmara Bölgesi Kız ve Erkek Kur’an Kursu Öğrencileri Arası Hafızlık Yarışması Yalova’da yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 02:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 15:57
Kaynak: Murat Can Aytemur
Hafızlık Yarışması Yalova’da Yapıldı

Yalova İl Müftülüğü'ne bağlı Vasfiye Turna Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursunda, kız ve erkek kur’an kursu öğrencilerine yönelik, bölge yarışması düzenlendi.

Marmara Bölgesi Kız ve Erkek Kur’an Kursu Öğrencileri Arası Hafızlık Yarışması, Yalova'da gerçekleştirildi. Yalova İl Müftülüğü'ne bağlı Vasfiye Turna Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu ev sahipliği yaptı. Yarışmaya katılan öğrenciler, Kur’an-ı Kerim'deki hafızlıklarını sergileyerek birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Jüri üyeleri, yarışmacıların okuma yeteneklerini, ezber becerilerini ve sunumlarını değerlendirerek en başarılı hafızları belirledi.

Kız öğrencilerden Bölge 1.si olan ve Kocaeli’den katılan Esmanur Tanrıverdi ile Erkek Öğrencilerden bölge 1.si olan ve İstanbul’dan katılan Muhammed Settar Yılmaz’a ve diğer dereceye giren öğrencilere Müftülük tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Düzenlenen törene Yalova İl Müftü Yardımcısı Hasan Tanrıkulu, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Muhammet Ali Erdal, Yalova İl Müftülüğü Baş Vaizi Selman Aktürkoğlu ve Vaiz Esra Bingöl katıldı. Jüri Üyeleri tüm öğrencileri tebrik ederek başarılarının devam etmesi temennisinde bulundular.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.