Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hacı Bektaş Veli Vakfından Tunceli ve Erzincan gezisi

Yalova Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, Yalovalılara kültür şöleni yaşatmak adına Tunceli ve Erzincan’a konaklamalı gezi düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2024 03:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2024 03:19
Kaynak: YALOVA HAYAT
Hacı Bektaş Veli Vakfından Tunceli ve Erzincan gezisi

Yalova Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, doğanın ve tarihin benzersiz buluşmasıyla dolu Tunceli ve Erzincan illerine gezi düzenliyor. Yalovalıların kültür şöleni yaşayacağı gezide; Pülümür Vadisi, Düzgün Baba, Ovacık, Pertek, Hozat, Büyükçeşme Büklü Dede Türbesi, Erzincan, Ekşisu Girlevik Şelalesi ve Kırklar Türbesi gibi önemli alanlar başta olmak üzere kent merkezlerine ziyaret yapılacak.

Konaklama ve kahvaltının dahil edildiği gezi kapsamında 28-29-30 Ağustos tarihlerinde Tunceli’ye, 31 Ağustos’ta ise Erzincan’a hareket edilecek. Gezi aracı 27 Ağustos Salı günü saat 17:00'da vakıf binası önünden hareket edecek. 1 Eylül Pazar günü saat 20:00’de Yalova'ya dönülmesi planlanan geziye vatandaşları davet eden Yalova Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Ali Haydar Polat, “Etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlar vakfı veya 05324667195 numaralı hattı arayabilir.” dedi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.