Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güzel Sanatlar Lisesinde “Narkoanne ve Narkorehber” eğitimi verildi

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine Narkoanne ve Narkorehber Yetişkin Bilgi Paylaşımı Programı çerçevesinde eğitim verildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2024 03:58
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2024 03:58
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Güzel Sanatlar Lisesinde “Narkoanne ve Narkorehber” eğitimi verildi

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğünde görevli Uzman Eğitici Yılmaz Çetin ve Narko Rehber Gülşah Yücel, Yalova Güzel Sanatlar Lisesinde Narkoanne ve Narkorehber Yetişkin Bilgi Paylaşımı Programı kapsamında eğitim verdi.

ÖĞRENCİLERE GÜNCEL VERİLER ÜZERİNDEN BİLGİ AKTARILDI

Programa Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Okul Müdürü Haydar Kılıç, Okul Aile Birliği Yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Öğrencilerin soru sorduğu ve aktif olarak katıldığı eğitim programında, Narkoanne ve Narkorehber Yetişkin Eğitim Modülleri amaç ve içeriği doğrultusunda: Madde bağımlılığı, bağımlılık yapıcı maddelerin türleri, uyuşturucu maddelerin organizma üzerindeki etki ve belirtileri, madde bağımlılığında tedavi ve destek merkezleri, şüpheliler, malzemeler, mekanlar, yasal mevzuat ile uyuşturucu ile mücadelenin önemi hakkında güncel veriler eşliğinde bilgiler paylaşıldı. Ayrıca Yalova İl Emniyet

Müdürlüğünün suç ve suçlu ile mücadele çalışmaları hakkında da bilgi veren Uzman Eğitici Yılmaz Çetin ve Narko Rehber Gülşah Yücel, farkındalık çalışması gerçekleştirerek katılımcıların görüş ve önerilerini aldı.

Eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilerin kişisel gelişimini destekleme noktasında hayata geçirilen etkinliklere he zaman içtenlikle destek veren Yalova Güzel Sanatlar Lisesi müdürü Haydar Kılıç, bu faydalı eğitimi öğrencilerle buluşturan İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü yönetimine, Uzman Eğitici Yılmaz Çetin ve Narko Rehber Gülşah Yücel’e teşekkür etti.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.