Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gül kenti Kadıköy sokakları gül gibi

Gül üretimi ile öne çıkan ve gül beldesi olma iddiasını sürdüren Yalova’nın Kadıköy Beldesi, çevre temizliği ve düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, yolların düzenlenmesi ve çevrenin temiz tutulması için büyük bir özveri ile çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 15:52
Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan
Gül kenti Kadıköy sokakları gül gibi

Belde halkına daha konforlu bir yaşam alanı sunabilmek adına Kadıköy Belediyesi tarafından belde genelinde yürütülen asfalt yama, parke tamiratı, çevre temizliği ve düzenleme çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaları beğeni ile takip eden belde halkı, “Gül kenti Kadıköy sokakları gül gibi” demekten kendini alıkoyamadı.

Kadıköy Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Beldemiz genelinde, halkımıza daha konforlu bir yaşam alanı sunabilmek adına asfalt yama, parke tamiratı, çevre temizliği ve düzenleme çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Ekiplerimiz, yolların düzenlenmesi ve çevrenin temiz tutulması için büyük bir özveri ile çalışmakta. Hedefimiz, beldemizi daha yaşanabilir hale getirmek ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak.”

Güldaniye Sofu Erdoğan

Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.