Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güçlü ve Canay’dan iftar vaktinde vatandaşa jest

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Gençlik Kolları ile birlikte Ramazan ayının manevi atmosferinde "İftara 5 Kala" adıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2025 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2025 15:47
Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran
Güçlü ve Canay’dan iftar vaktinde vatandaşa jest

Başkan Güçlü önderliğinde parti teşkilatı evlerine yetişemeyen vatandaşlara iftariyelik ikram etti. AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve Gençlik Kolları İl Başkanı Canay Caner'in de katılımıyla gerçekleşen etkinlik, büyük ilgi gördü. Gençlik Kolları üyeleri, iftar saatine yakın bir zamanda yolda olan veya evlerine yetişemeyen vatandaşlara sıcak bir jest yaparak iftariyelik ikramında bulundu. Güçlü ve Canay da, vatandaşlar için sokak sokak gezerek iftariyelik dağıttı. Bu anlamlı etkinlik Yalovalılar tarafından takdirle karşılandı.

"HER ANINIZDA YANINIZDAYIZ" MESAJI

Etkinlikle ilgili olarak yapılan açıklamada, "Siz evinize yetişemezseniz AK Gençlik size yetişir" mesajı verildi. AK Parti Yalova Gençlik Kolları, bu etkinlikle vatandaşların her anında yanlarında olduklarını ve Ramazan ayının paylaşma ruhunu yaşattıklarını gösterdi.

Mehmet Mirzacan Baran

Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.