Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güçlü Koleji, ‘Bilim, Kültür ve Bahar Şenliği’nin gelirini LÖSEV’e bağışlayacak

Güçlü Koleji, okul Kampüsünde ortaokul öğrencilerinin katılımıyla ‘Bilim, Kültür ve Bahar Şenliği’ düzenledi. Okul yönetimi tarafından şenlikten elde edilen gelirin, sosyal sorumluluk projesi kapsamında LÖSEV’e bağışlanacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 01:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 01:47
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Güçlü Koleji, ‘Bilim, Kültür ve Bahar Şenliği’nin gelirini LÖSEV’e bağışlayacak

Güçlü Koleji, 2023-2024 eğitim Öğretim Yılının sonuna gelinmesiyle beraber öğrencilerin yıl boyu gerçekleştirdiği çalışmaları sergilemeleri ve eğlenebilmeleri adına ‘Bilim, Kültür ve Bahar Şenliği’ düzenledi.

Fizik, kimya, biyoloji, matematik, edebiyat, tarih, coğrafya, müzik, resim, robotik kodlama, lego, maker ve STEM alanlarında 150’ye yakın projenin sunulduğu şenlikte öğrenciler hem eğlendi hem de eserlerini tanıttı. Şenliğe hazırlanırken bir takımın üyesi olabilme, iş birliği yapma, araştırma, geliştirme ve üretme süreçlerine katılma, var olan bilgilerini üst düzey düşünme becerilerine taşıma konusunda kendilerini geliştiren ortaokul öğrencileri, hem geleneksel oyunlar oynayarak eğlendi hem de enstrüman çalıp şarkılar söyleyerek müzik ziyafeti sundu.

Öğretmenlerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği şenlikten elde edilen gelir, sosyal sorumluluk projesi kapsamında LÖSEV’e bağışlanacak.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.