Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gölcük Huzurevi sakinleri Subaşı’da

Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Saime Türkmen, yönetim kurulu üyesi Gülay Karasu ve 28 kişilik personel ve huzurevi sakinleri, Subaşı Sözlü Tarih Çalışma Grubu Başkanı Zeki Gürsu’nun daveti üzerine Subaşı’na geldiler

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2023 01:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2023 01:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Gölcük Huzurevi sakinleri Subaşı’da

Gölcük Huzurevi’nde kalan yaşlılar ve huzurevi personellerinden oluşan 28 kişilik grup Subaşı’yı ziyaret ettiler. Burada Subaşı Sözlü Tarih Çalışma Grubu Başkanı Zeki Gürsu tarafından konuk edilen yaşlılar ziyaretler de gerçekleştirdiler. Yaşlılar ve huzurevi personelleri, Şubaşı beldesinde bulunan Neşeli Cafe’de Canan Neşeli’nin konuğu olarak yemek yedikten sonra Subaşı Sözlü Tarih Çalışma Grubu ve Göç Evi’ni ziyaret ettiler. Burada beldenin tarihi, gelenekleri, proje ve çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Ardından Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi, Kuş Gözlem Alanı ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’ni gezdiler. Konuklar, doğanın güzelliklerini yaşayarak farklı bir gün geçirdiler.

Zeki Gürsu, yaptığı açıklamada, “Huzurevi sakinleri bizim baş tacımız ve ilgimize ihtiyaçları var. Bizler de grubumuz olarak her zaman onları ağırlamaktan yanında bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

Saime Türkmen de Subaşı Sözlü Tarih Araştırma Grubu’na teşekkür ederek, “Bize çok güzel bir gün yaşattılar. Subaşı’nın kültürünü ve doğasını tanımak bize çok iyi geldi. Böyle bir davet için çok mutlu olduk” diye konuştu.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.