Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gitar kursları gençlerden büyük ilgi görüyor

Yalova Gençlik Merkezi tarafından açılan Gitar kursu gençlerin akınına uğradı. Gençler yaz tatilini gitar çalmayı öğrenerek değerlendiriyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 06:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 06:22
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Gitar kursları gençlerden büyük ilgi görüyor

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte Yalova Gençlik Merkezi Yaz Kursları da hız kazandı. Gençlerin yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirmelerine olanak sağlayan kurslardan biri olan gitar kursları, gençlerden yoğun ilgi görüyor. Gitar çalmanın inceliklerinin en temelden ustalığa kadar geniş bir yelpazede aktarıldığı kurslar, gençlerin yeteneklerini geliştirmelerine büyük katkı sağlıyor.

Kursa katılan gençler, Gençlik Merkezi Yaz Kurslarının kendileri için son derece verimli geçtiğini belirterek, merkez yetkililerine teşekkür ettiler. Kursiyerler, "Gitar çalmayı uzun zamandır öğrenmek istiyorduk. Bu kurs sayesinde hem enstrümanı çalmayı öğreniyoruz hem de yaz tatilimi çok keyifli geçiriyoruz," diye konuştular.

Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Celal Kahveci, açılan yaz kurslarına gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, "Gençlerimizin bu tür etkinliklere yoğun ilgi göstermesi, onların sanata ve müziğe olan ilgilerini artırıyor. Gençlerimize destek olmaktan ve onların gelişimine katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz," şeklinde konuştu.

Kurslar, gençlerin boş zamanlarını daha verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmelerini sağlarken, aynı zamanda onların sosyal becerilerini de geliştirmeye devam ediyor. Gençlik Merkezi, yaz boyunca çeşitli alanlarda kurslar düzenlemeye devam edecek.

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.