Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik Meclisi ‘’Bizden bu kadar’’ dedi

Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 2022-2024 Yılı son yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantı sonrasında ‘’Bizden bu kadar’’ ifadelerine yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 02:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 00:22
Kaynak: Murat Can Aytemur
Gençlik Meclisi ‘’Bizden bu kadar’’ dedi

Yalova’da gençlerin sesi olan; demokratik, çoğulcu, kentini düşünen, siyaseti içerisinde barındırmayan, Yalova için çalışan, kendi geleceğinin söz sahibi olmak isteyen, kültürü, sporu ve sanatı önceleyen, akılcı, gerçekçi ve ilkeci bakış açısıyla Atatürk’ün yolunda ilerlediklerini ifade eden gençlerin bir araya gelmesi ile oluşan Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2022-2024 Yılı son yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda; detaylı olarak geçmiş projeler görüşüldü ve değerlendirmeleri yapıldı, kurumsal kimlik ve gelecek seçim dönemi hakkında karşılıklı istişareler yapılarak fikir alışverişleri gerçekleştirildi. Toplantı sonrası meclis tarafından yapılan açıklamada,

‘’Bizden bu kadar. Meclisimize en ufak katkısı olan tüm gönüllülerimize teşekkür ederiz’’ ifadelerine yer verildi.

Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından gerçekleştirilen bu önemli toplantı, gençlerin kentleri için yapıcı katkılarda bulunma ve geleceklerini şekillendirme isteklerinin bir göstergesi olarak kaydedildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.