Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençler bu kez kanser hastaları için çaldı

Yalovalı müzik grubu Harmonia, 5. konserlerini Kanser Hastaları Derneği yararına gerçekleştirdi. Gençlerden kurulu topluluğun yoğun bir katılıma sahne olan konserlerinden elde edilen tüm gelir ise kanser hastalarının tedavi masraflarında kullanılacak

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2024 00:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2024 00:22
Kaynak: Murat Can Aytemur
Gençler bu kez kanser hastaları için çaldı

Tamamı gençlerden oluşan ve müzikleri ile ilgi gören Harmonia grubu sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyorlar. Bu çerçevede grubun 5. konseri Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde (RDKM) gerçekleştirildi. Yalova Kanser Hastaları Derneği yararına düzenlenen konser gençlerin akınına uğradı. Salonu hınca hınç dolduran gençler Harmonia’nın müzikleri ile kendilerinden geçtiler. Doyasıya eğlenen ve unutulmaz bir gece yaşayan gençler telefonlarının ışıklarını da yakarak muhteşem bir görsel meydana getirdiler.

Konser sonrasında sahneye çıkan Yalova Kanser Hastaları Derneği Başkanı Sibel Beyosmanoğlu gruba teşekkür etti. Bu konserin derneğe sağladığı maddi destek kadar gençlerin kendileri için böyle bir etkinlik düzenlemelerinin de çok büyük bir manevi değeri olduğunu ifade eden Beyosmanoğlu, “Oldukça enerji ve eğlence yüklü bir gece olduğu kadar Kanser Hastaları Derneği yöneticileri olarak bizim açımızdan son derece de duygu yüklü bir geceydi. Zira gençlerimizin bu hassasiyeti bizi çok mutlu etti. Konserden elde edilen tüm geliri kanser hastalarımızın tedavi masrafları ve ihtiyaçlarının karşılanmasına kullanacağız. Harmonia Müzik Grubu üyelerine, grubun kurucusu Timuçin Durmuş’a ve Anka Dans Topluluğu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Özçelik’e yürekten teşekkür ediyorum” dedi.


Harmonia grubunun kurucusu Timuçin Durmuş ise ildeki kanser hastalarının ihtiyaçlarının karşılanması noktasında sosyal sorumluluk anlayışı ile yaptıkları konserin bir nebze bile olsa bir destek olmasından mutlu olacaklarını ifade etti. Konser sonrasında Yalova Kanser Hastaları Derneği Başkanı Sibel Beyosmanoğlu, grup üyelerine çiçek sunarak teşekkür etti.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.