Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gebe Okulu eğitimleri devam ediyor

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından düzenlenen Gebe Okulu eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. Eğitimler sayesinde çok sayıda ebeveyn, çeşitli konularda bilgi sahibi olma imkanı yakalıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 14:01
Kaynak: Murat Can Aytemur
Gebe Okulu eğitimleri devam ediyor

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ebeveyn adaylarına yönelik düzenlediği Gebe Okulu eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu eğitimler, hamilelik süreci ve bebek bakımı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen aileler için önemli bir fırsat sunuyor. Eğitimlerde, hamilelik sürecinin yanı sıra emzirme, bebek bakımı ve sağlıklı yaşam konularında uzman kişiler tarafından bilgi veriliyor. Katılımcılar, uzmanların deneyimlerinden faydalanarak, hem kendileri hem de bebekleri için en doğru bilgileri edinme şansı yakalıyor. Gerçekleştirilen eğitimlerin içeriğinde; emzirmenin önemi, ek gıdalar, bebeğin aşı takvimi, tuvalet eğitimi, kardeş kıskançlığı, bebeğin giyimi, bebeğe cilt bakımı, bebek banyosu, bebek alt bakımı, bebeğin tırnaklarının kesilmesi, göbek bakımı, bebekle iletişim kurma, bebek güvenliği, bebeklerde ilkyardım, bebeğin yatış şekilleri ve bebek masajı konuları ele alınıyor.
Eğitimler verimli geçti
Hastane yönetimi tarafından Gebe Okulu eğitimleri sonrasında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘’Anneler ve bebekleriyle birlikteyiz. Bilinçli ebeveynler ile sağlıklı bireyler sağlıklı toplum oluşturmaktır. Gayet verimli geçen bir eğitim olmuştur. Gebe okulumuza tüm gebelerimizi bekliyoruz. Katılım sağlayan annelerimize ve emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.