Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Başkan Vefa Salman ''İnadına ve hala sevgidir Yalova’’

Şehrimiz Yalova’nın önce ki dönem belediye başkanlarından olan Vefa Salman, anlamlı bir paylaşımda bulunarak hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 11:58
Kaynak: Murat Can Aytemur
Eski Başkan Vefa Salman ''İnadına ve hala sevgidir Yalova’’

Yalovalının gönlünde taht kuran Vefa Salman, aynı zamanda da bir Yalova aşığıdır. Salman başkanlık döneminden sonraki süreçte de aynı şekilde vatandaşla iç içe olmaya ve halkın arasında durmaya devam etmiştir.

"Teşekkürler Yalovam’’

Salman sosyal medya üzerinden yapmış olduğu bir paylaşımda, hemşehrilerine teşekkür etmek adına şu ifadelere yer verdi, ‘’Ben Yalovamı ve insanlarını karşılıksız sevdim. Her şeye rağmen ilmek ilmek beraber ördük. Birlikte yönettik, sevgiyle büyüttük. Ne mutlu şimdi sokakta sevginin en büyüğünü görmek. Allah her siyasetçiye nasip etsin Teşekkürler Yalovam. İnadına ve hala sevgidir Yalova.’’

Vefa Salman’ın yaptığı bu duygusal paylaşıma, Yalovalılarda yorum yaparak Salman’a olan sevgisini bir kez daha dile getirdi. Yorumlardan bazıları şu şekilde oldu; ‘’Seviliyorsunuz başkanım’’, ‘’Çok değerlisiniz bizim için sevgili başkanım’’, ‘’Sevgidir Yalova başkanım’’, ‘’Çok çok seviliyorsunuz başkanım’’.

Murat Can Aytemur 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.