Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenköy’de çalışmalar hızlı bir şekilde sürdürülüyor

Yalova’nın Esenköy Beldesi’nde gerçekleştirilen yapım-onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu sayede beldenin eksikliklerinin tamamlanması konusunda önemli adımlar atılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2024 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2024 00:19
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Esenköy’de çalışmalar hızlı bir şekilde sürdürülüyor

Günden güne çalışmalarını hızlandıran ve modern bir hale gelen Esenköy Belediyesi, yaz öncesi gerçekleştirdiği belde genelindeki çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor. İhtiyacı olan tüm bölgelere altyapı çalışmaları yapmaya devam eden Esenköy Belediyesi gerek yenileme gerekse yeni yapılar için çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor.

Bu çalışmalarla, Esenköy Beldesi'nin altyapı ve çevre düzenlemesi daha da güçlendirilerek, vatandaşların yaşam kalitesi artırılmaya devam ediyor. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, yapılan çalışmaların belde sakinlerine daha iyi bir yaşam ortamı sunmak adına büyük önem taşıdığını belirtirken, ekiplere ve destek veren herkese teşekkür etti, ‘’Bu çalışmalarla birlikte beldenin eksikliklerinin giderilmesi ve modernizasyon süreci önemli adımlarla ilerliyor’’ diye sözlerine ekledi.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.