Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ergenç’ten temizlik personellerine teşekkür

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, hastane bünyesinde görev yapan temizlik personelleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Ergenç, personelin 2023 yılında yaptığı çalışmaları değerlendirerek, emeklerinden dolayı teşekkür etti

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 12:54
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Ergenç’ten temizlik personellerine teşekkür

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Doç. Dr. Hasan Ergenç’in de katılımı ile bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. Hastane konferans salonunda yapılan toplantıda, temizlik personellerinin süreç içerisinde yaşadıkları sıkıntılar, öneri ve talepleri dinleyen Ergenç, hastanede temizlik noktasında gösterdikleri üstün gayret ve çabalarından ötürü personellere teşekkür etti. İkinci bölümünde, hastanede temizlik hizmetleri ile ilgili güncel uygulamaların gözden geçirilmesi ve planlanmasına yönelik görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, hastanede temizlik ve dezenfeksiyon uygulamaları, hasta ve çevresinin temizliği ve hijyeni, çamaşır ve tekstil hijyeni, su hijyeni (Lejyonella sürveyansı), güvenli dezenfekstan kullanımı ve tıbbi atıkların yönetimi ile ilgili konular ele alındı.

Toplantı sonunda, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, temizlik personellerinin sorularını da yanıtladı.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.