Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elif Turnacı Çavuş, Yalova Adliyesi Başsavcı Vekili Aşiyan Alkan’ı ziyaret etti

Yalova Adliyesi Başsavcı Vekili Aşiyan Alkan’a gerçekleştirilen ziyaretler tüm hızıyla sürdürülüyor. Son olarak Yalova Barosu Başkanı Av. Elif Turnacı Çavuş ve Yalova Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova Adliyesi Başsavcı Vekili Aşiyan Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 05:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 05:45
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Elif Turnacı Çavuş, Yalova Adliyesi Başsavcı Vekili Aşiyan Alkan’ı ziyaret etti

Yalova Barosu Başkanı Av. Elif Turnacı Çavuş ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Adliyesi Başsavcı Vekili Aşiyan Alkan’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak Çavuş ve yönetim kurulu üyeleri, Alkan’a makamında başarı dileklerini iletti ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Devamında ise şehrin ve ülkenin gündemi ile ilgili konular üzerinde sohbet edildi. Hukuk alanında gerçekleştirilmesi gereken icraatler konusunda karşılıklı istişarelerde bulunan Başkan Çavuş ve Başsavcı Vekili Alkan bu kapsamda ilerleyen süreçlerde yapılacak olan faaliyetler hakkında fikir alışverişleri gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona ererken, Yalova Adliyesi Başsavcı Vekili Aşiyan Alkan, Yalova Barosu Başkanı Av. Elif Turnacı Çavuş ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri ve hoş sohbeti adına teşekkürlerini iletti. Başkan Çavuş ise, misafirperverlikleri için Yalova Adliyesi Başsavcı Vekili Aşiyan Alkan’a teşekkürlerini sundu.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.