Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eli sıkışan vatandaşın yardımına itfaiye koştu

Çiftlikköy İtfaiyesi, eli metal levha ile duvar arasına sıkışan bir vatandaşı kurtarmak için seferber oldu. Vatandaşın eli sıkıştığı yerden yapılan hassas bir çalışma ile kurtarıldı

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 12:18
Kaynak: Murat Can Aytemur
Eli sıkışan vatandaşın yardımına itfaiye koştu

Çiftlikköy ilçesi Sahil Mahallesi Marmara Caddesi üzerinde bulunan bir işletmenin bahçesinde meydana gelen olayda, eli metal levha ile duvar arasına sıkışan vatandaş, çareyi Çiftlikköy İtfaiyesi’ni aramakta buldu. İhbar üzerine belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, şahsın eline zarar vermeden kurtarmak için titiz bir çalışma yaptılar. Yaklaşık 15 dakikalık bir çalışmanın ardından eli sıkıştığı yerden kurtarılan vatandaş, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Çiftlikköy İtfaiyesi, bu gibi durumlarda vatandaşların kendi imkanlarıyla müdahale etmekten kaçınmaları gerektiğini, aksi takdirde kişilere zarar verilebileceğini belirtti. Çiftlikköy İtfaiyesi, “İtfaiye Teşkilatı 1714’ten bugüne Türk milletinin hizmetindedir. Her türlü yangın, kaza, çökme, patlama, mahsur kalma vb. durumlarda teknik kurtarma gerektiren olaylara müdahale etmek ve ilk yardım hizmetlerini yürütmek bizim görevimizdir. Vatandaşlarımız, bu gibi durumlarda paniğe kapılmadan, 110 numaralı itfaiye ihbar hattını arayarak bize ulaşabilirler. Biz, en kısa sürede olay yerine gelerek, gerekli müdahaleyi yaparız. Vatandaşlarımızın da bize güvenmelerini ve işimizi kolaylaştırmalarını rica ediyoruz” dedi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.