Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitim ve güvenlik alanında iş birliği güçleniyor

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova Jandarma Komutanlığı görevine atanan Ercan Altın’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında eğitim ve güvenlik konularında kurumlar arası iş birliği ele alındı

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 04:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 16:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
Eğitim ve güvenlik alanında iş birliği güçleniyor

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova Jandarma Komutanı Ercan Altın’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, eğitim ve güvenlik alanlarında kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi üzerinde duruldu.

Ziyarette, Akmeşe ve Altın eğitim projeleri ve güvenlik tedbirleri konusunda bilgi alışverişinde bulundular. İki kurumun, özellikle okullarda güvenlik önlemlerinin artırılması, öğrenci ve öğretmenlerin güvenli bir eğitim-öğretim süreci geçirmesi adına ortak hedefler belirlediği görüşmede, iş birliğinin daha da güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı.

“Ortak hedefler belirledik”

Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, ziyarette yaptığı açıklamada, “Eğitimde güvenliğin sağlanması bizim için en önemli unsurlardan biri. Jandarma ile yürütülecek ortak çalışmalarla okullarda ve çevrelerinde güvenlik tedbirlerinin en üst düzeyde tutulması için iş birliğimizi güçlendireceğiz. Eğitim projelerimizde de jandarmamızın desteğini almak çok önemli” dedi.

“Eğitim güvenliği önceliğimiz”

Yalova Jandarma Komutanı Ercan Altın ise, “Eğitim alanındaki güvenlik tedbirlerini daha etkin hale getirmek için Milli Eğitim Müdürlüğü ile yakın bir iş birliği içinde olacağız. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin huzurlu bir eğitim ortamında bulunmalarını sağlamak bizim en önemli önceliklerimizden biri” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.