Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyanın en güzel kadını kimdir?

2023 yılının en güzel kadını geçtiğimiz ay belirlenirken birçok kişi kainat güzelini merak ediyor. Büyük elemeleri geçerek uzun bir maratonla son ana kadar rakipleriyle birçok alanda yarışan Sheynnis Palacios 2023 yılının kainat güzeli unvanını almayı başardı. Dünyanın her yerinden birçok ismin katıldığı kainat güzellik yarışmasında jüri karşısına çıkan güzel kadınlar arasından birinci seçilen 2023 kainat güzeli unvanını almaya hak kazanıyor. Peki, Dünyanın en güzel kadını kimdir? İşte bu sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2023 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2023 13:04
Kaynak: Hilal Baldemir
Dünyanın en güzel kadını kimdir?

2023 Kainat Güzellik Yarışması (Miss Universe 2023) 19 Kasım tarihinde gerçekleşti. Her yıl düzenlenen yarışmaya her ülkenin kendi yarışmasında birinci seçilen kişi ülkeyi temsilen katılıyor. Her ülkenin temsilcisi olan güzel bütün ülkelerin güzellik kraliçeleriyle yarışıyor birçok farklı kriter ile değerlendirmeye alınan güzeller arasından en güzeli jürilerin oylarıyla seçiliyor. Peki, Dünyanın en güzel kadını kimdir? İşte merak edilen bu sorunun cevabı…

dünyanın en güzel kadını

2023 Kainat Güzellik Yarışması (Miss Universe 2023) 19 Kasım’da yapıldı. 84 ülkenin ulusal güzellik yarışmalarının birincilerinin yarıştığı 2023 Miss Universe'ün son gecesinde El Salvador'un başkenti San Salvador'da dünyadan 84 güzellik kraliçesi kıyasıya yarıştı. Birçok farklı kategoride birbirleriyle yarışan güzeller için zorlu bir gece oldu.

Nikaragua Güzeli Sheynnis Palacios

Yarışmanın jürisinde; model Halima Aden, "Queer Eye" yıldızı Carson Kressley, TikTok fenomeni Avani Gregg ve iki eski Miss Universe birincisi Trinidad & Tobago'dan Janelle Commissiong ve Fransa'dan Iris Mittenaere yer aldı.

 Sheynnis Palacios

Bu yılki yarışmada daha önceki yıllarda yapılmayan bazı değişikler yapıldı. Bu yıl ilk kez yarışmaya evli ve anne olan kadınların da katılmasına izin verildi. Yarışma komitesinden bu konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Hepimiz kadınların kendi hayatları üzerinde söz sahibi olması gerektiğine ve bir insanın geçmiş kişisel kararlarının farklı alanlardaki başarılarına engel olmaması gerektiğine inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

84 ülke ve güzellik birincileri arasından 2023 Kainat Güzellik Yarışması'nı kazanarak, Miss Universe 2023 unvanını alan kişi Nikaragua Güzeli Sheynnis Palacios oldu. 2023 Kainat Güzeli seçilen Palacios'a tacını 2022 yılının kazananı ABD’li R'Bonney Gabriel taktı. Tacı alan Sheynnis Palacios mutluluktan gözyaşlarını boğuldu. Nikaragua tarihinde bu unvanı ve ödülü kazanan ilk isim Palacios oldu.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.