Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine yönelik ''Afet Farkındalık Eğitimi'' verildi

Yalova Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD), Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine yönelik ''Afet Farkındalık Eğitimi'' verdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 13:28
Kaynak: Murat Can Aytemur
Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine yönelik ''Afet Farkındalık Eğitimi'' verildi

AFAD Yalova il genelinde gerçekleştirmiş olduğu ‘’Afet Farkındalık Eğitimlerine’’ hız kesmeden devam ediyor. Sık sık Yalova’da ki kurum ve kuruluşları ziyaret ederek personellere ve öğrencilere eğitimler veren AFAD Yalova, bu sayede olası afet durumlarına karşı çok sayıda vatandaşın, farkındalık kazanmasına neden oldu. 
AFAD Yalova gerçekleştirdiği eğitimlere son olarak, Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu Öğrencileri ile devam etti. Burada öğrencilere yönelik gerçekleştirilen ‘’Afet Farkındalık Eğitimi’’ sayesinde, öğrenciler olası bir afet öncesinde alınması gereken tedbirler, afet anı kriz yönetimi, yapılması ve yapılmaması gerekenler ve afet sonrası uygulamaları konularında yararlı bilgiler edinerek, afetlere karşı farkındalık kazandılar.

"Afetsiz günler dileriz’’

AFAD'ın bu tür eğitimlerle toplumun afetlere karşı farkındalığını artırmaya yönelik çabaları, halk gözünde de olumlu şekilde karşılanırken, kurum tarafından yapılan açıklamada, ‘’Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine yönelik ''Afet Farkındalık Eğitimi'' verilmiştir. Eğitimlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Eğitime katılan öğrencilerimize teşekkür eder, afetsiz günler dileriz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.