Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demiryürek ve Karakuş’tan engellilere ziyaret

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek ve Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği’ni ziyaret ettiler

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 00:33
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 15:41
Kaynak: Murat Can Aytemur
Demiryürek ve Karakuş’tan engellilere ziyaret

Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği’ni ziyaret eden Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek, Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve YTSO Meclis Üyeleri Metin Soysal ile Köksal Ketenci’yi Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Arslanhan, dernek ve federasyon çalışmaları ile ilgili olarak konuklarına bilgiler verdi. Derneğin çalışmalarına sundukları katkılardan ve verdikleri desteklerden dolayı Demiryürek ve Karakuş’a da teşekkür eden Arslanhan, ildeki engellilerin ve engelli ailelerinin yaşadıkları sorunlar ve talepleri konusunda da konuklarıyla bilgiler paylaştı.

Engelli bireylerin önündeki engellerin kaldırılması ve onlara engelsiz bireylerle eşit şartların sunulması anlamında üzerlerine düşen ne görev varsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini ifade eden YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, bu anlamda Yeni Yaşam Engelliler Derneği ve Spastik Engelliler Federasyonu ile koordineli bir çalışma içerisinde olacaklarını ifade etti.

İl Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ise engellilere yönelik sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgiler vererek engellilerin bu anlamdaki taleplerini karşılamak için gereken ne varsa yapacaklarını dile getirdi.
Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan, YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve YTSO Meclis Üyeleri Metin Soysal ile Köksal Ketenci bir süre daha istişarede bulundular.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.