Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dekan Arıca Uludağ Üniversitesi akademik yıl açılışına katıldı

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, akademik yıl açılış törenine katıldı ve iki üniversite arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi için temaslarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 10:50
Kaynak: YALOVA HAYAT
Dekan Arıca Uludağ Üniversitesi akademik yıl açılışına katıldı

Bursa Uludağ Üniversitesi'nin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni, Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Yalova Üniversitesi’ni temsilen törene, Tıp Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca katıldı.

Bursa Uludağ Üniversitesi ‘ne başarılı bir akademik yıl dileklerinde bulunan Prof. Dr. Vefik Arıca, Bursa Uludağ Üniversitesi'nin Yalova’da Yalova Meslek Yüksekokulu’nun açılmasındaki katkılarını ve halen Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin eğitimine destek verdiğini hatırlatarak, iki üniversite arasındaki güçlü iş birliğine vurgu yaptı. Arıca, "Bursa Uludağ Üniversitesi ve Yalova Üniversitesi, yıllara dayalı kardeş üniversite ilişkileriyle ülkemize önemli hizmetler sunuyor," dedi.

Törenin ardından Prof. Dr. Arıca, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmiye Funda Coşkun ile de bir araya gelerek, üniversiteler arası iş birliğinin geliştirilmesi, ortak projelerin hayata geçirilmesi konularında istişarelerde bulundu.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.