Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dağınık Saçlı Kız ZELDA Oyunu Yalova’da büyük beğeni topladı

Yalova Soroptimist Kulübü tarafından Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen Dağınık Saçlı Kız ZELDA Oyunu büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 01:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 01:18
Kaynak: Murat Can Aytemur
Dağınık Saçlı Kız ZELDA Oyunu Yalova’da büyük beğeni topladı

Dağınık Saçlı Kız ZELDA Oyunu Yalova'da büyük beğeni topladı. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda Yalova Soroptimist Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik, beğenileri toplayarak katılımcılardan büyük ilgi gördü. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan da düzenlenen etkinliğe katıldı ve oyunu, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Cemil Demiryürek ile birlikte izledi.

ZELDA

1900-1948 Yılları arasında yaşayan Zelda Sayre Fitzgerald’ın yaşamının son gününü konu alan oyun, bir psikiyatri kliniğinde geçiyor. Zelda’nın mektuplarına ve hikayelerine dayanarak oluşturulan bu oyun, onun göz alıcı, eğlenceli ve bir o kadar da trajik portresini izleyicilere sunarken, bir sanatçının ortaya çıkışının nasıl engellendiğini Yıldız Tuna’nın muhteşem oyunculuğu ile gözler önüne serdi.

Etkinlik, sanatın ve kültürün Yalova'da daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağladı. Katılımcılar, oyunun derinlikli ve etkileyici performansını uzun süre konuştu. Yalova'da düzenlenen benzer etkinliklerin artması ve sanatın yaygınlaşması için yapılan bu tarz organizasyonlar, aynı zamanda da şehrin kültürel dokusunu zenginleştirmeye katkı sağlamaya devam ediyor.

Başkan Demiryürek tebrik etti

Oyunun sonlanması ardından sahneye çıkarak, başarılı performansından dolayı Yıldız Tuna’yı tebrik eden ve çiçek takdim eden Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek etkinlik sonrasında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, ‘’Yalova Soroptimist Kulübü tarafından Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen Dağınık Saçlı Kız ZELDA Tiyatro Oyunu büyük beğeni topladı. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan ile birlikte izlediğimiz tiyatro gösterisinde, başarılı bir oyunculuk sergileyen Yalova Soroptimist Kulübü üyelerinden Yıldız Tuna’ya ve ekibine sahneledikleri başarılı performanslar için teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.