Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çöp Adam Devam Edecek Mi? Çöp Adam Yeni Sezon Ne Zaman başlayacak 2023? Çöp Adam yeni bölüm ne zaman başlayacak? Hangi Kanalda?

Reytingleri 3.5 olan Çöp Adam dizisi, aslında devam etmeme kararı alınmıştı. Ancak şaşırtıcı bir şekilde, yurt dışında elde ettiği büyük bir gelirle beklenmedik bir dönüş yaptı. Bu sayede, 2023-2024 sezonunda televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Kanal yetkilileri için imkânsız gibi görünen bir tabloyu tersine çeviren dizi, reyting klişelerini yıkmış oldu. İzleyicilerin gönlünü kazanarak başarılı bir performans sergileyen Çöp Adam, yeni sezonunda da merakla bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2023 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2023 15:20
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Çöp Adam Devam Edecek Mi? Çöp Adam Yeni Sezon Ne Zaman başlayacak 2023? Çöp Adam yeni bölüm ne zaman başlayacak? Hangi Kanalda?

Çöp adam dizisi reytingleri nedeni ile aslında devam etmeyecekti fakat yurt dışı geliri fazla olan dizi bir sonraki sezonda 2023-2024 yayında olmaya devam edecek. Reytingleri 3.5 olan bir dizi kanalda olması imkânsız gibi görünen bir tablo oluşturur. Fakat Çöp Adam dizisi bu klişenin önüne geçti ve bir sonraki sezonda yayında olacak.

çöp adam devam edecek mi

Çöp Adam Devam Edecek Mi?

Kulislerde Çöp Adam dizisinin 25. Bölümde final yapacağı konuşuluyordu. Fakat yeni aldığımız bilgiye göre 26. Bölümü ile sevenleriyle buluşacak. 2023-2024 sezonunda da sevenlerini yeni bölümleriyle yalnız bırakmayacaktır.

çöp adam yeni sezon ne zaman

Çöp Adam Yeni Sezon Ne Zaman?

Çöp Adam yeni sezonda da Çarşamba akşamları ekranlara gelmeye devam edecek. Aldığımız bilgilere göre tahminin 13 Eylül de Çöp adam başlayabilir. Çöp Adam yeni sezon ne zaman? Sorusunun yanıtını da bu şekilde verdik. Kesin bir tarih olmadığını ve kulis haberleri olduğunu da eklemeliyiz.

çöp adam neden yok

Çöp Adam Neden Yok?

Çöp adam dizi çekimleri devam etmekteydi. Buda demek olur ki çöp adam önümüzdeki sezonda sevenleriyle olacaktır. Sezon finalinin ardından sorular bir sonraki sezonda ekranlarda olacak mı? Bir sonraki sezon da ekranlarda olacak. Yurt dışı izlemeleri bunu daha net bir hale getirdi. Çöp adam bugün var mı soruları da oldukça sorulan sorular arasında. Çarşamba günleri ekranlarda olacağı konuşulan kulis haberleri arasında yer alıyor. Çöp adam neden yok sorusunun yanıtı ise sezon finaline girmesidir.

Çöp adam hangi gün sorusunun yanıtı her Çarşamba ekranlarda oluyor. Sevenleriyle bir sonraki sezonda Çarşamba günleri buluşması bekleniyor.

Çöp Adam Farklı Senaryosu İle Yurt Dışında Dikkat Çekiyor

Star TV normal şartlarda 3.5 reytinge sahip olan bu diziyi ekrandan kaldırır. Fakat yurt dışında satışları çok fazla ve her geçen gün başka bir ülkeye daha satışı olduğu için ekranlardan kalmayacak. Sevenleriyle bu bakımdan bir sonraki sezon da buluşacaktır. Star TV her Çarşamba çöp adam dizisini yayınlamaya devam edebilir.

çöp adam hangi kanalda

Çöp Adam Hangi Kanalda?

Çöp Adam her çarşamba Star Tv ekranlarında yayınlanıyor. Yeni sezonda da aynı gün yayınlanmasını bekliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.