Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Teşvikiye çocuk parklarına bakım ve onarım yapıldı

Teşvikiye Belediyesi beldede çocuk parkları oluştururken mevcut parkların da bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor. Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten beldede çocukların güvenle oyunlar oynayabilecekleri alanların sayısını arttırmayı önemsediklerini ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 11:50
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Çınarcık Teşvikiye çocuk parklarına bakım ve onarım yapıldı

Teşvikiye Belediyesi, beldede çocukların güven içerisinde oynayabilecekleri alanlar oluşturmayı sürdürüyor. İstiklal Mahallesi’nde bulunan parkta yapılan düzenlemeler tamamlandı. Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, İstiklal Mahallesi’nde bulunan çocuk parkında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Parkın çevresine panel çit örülerek, çocukların güvenliği sağlandı. Ayrıca belediyenin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, parkta parke taşı çalışması yaptı.

Başkan Nurten, çocukların güven içerisinde zaman geçirebilecekleri oyun alanları oluşturmayı önemsediklerini ifade etti. Velilerin çocuklarını bu parklara gözleri arkadan kalmadan gönül rahatlığı ile gönderebileceklerini söyleyen Nurten, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlara daha iyi bir yaşam sunmak için çalışıyoruz. Bu park, hem çocuklarımızın hem de mahalle sakinlerimizin keyifli vakit geçirebileceği bir mekan oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Parkın yenilenmesinden memnun olan belde halkı da Başkan Nurten’e teşekkür etti. Vatandaşlar, “Başkanımız bize çok güzel bir park kazandırdı. Çocuklarımız burada güvenle oynayabiliyor. Parkın çevresi de çok güzel oldu. Başkanımıza çok minnettarız. Allah razı olsun” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.