Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta yaşlılara sürpriz yaş günü

Çınarcık ilçesinde bulunan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalmakta olan yaşlılar için sürpriz yaş günü düzenlendi. Pastalarını kesen yaşlılar ardından çalan şarkılar eşliğinde eğlenceli bir gün geçirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2024 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2024 08:18
Kaynak: YALOVA HAYAT
Çınarcık’ta yaşlılara sürpriz yaş günü

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hizmet almakta olan Haziran ve Temmuz aylarında doğan yaşlılara sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenledi.

Kutlama, huzurevinde kalan yaşlıların moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla gerçekleştirildi. Renkli süslemelerle donatılan salon, doğum günü pastaları ve çeşitli ikramlarla adeta bir şenlik havasına büründü. Değerli büyüklerimiz, kendileri için özel olarak hazırlanan bu sürpriz karşısında büyük mutluluk yaşadı.

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, ise huzrevlerindeki yaşlıların mutlu olmasını sağlamaya yönelik bu tip etkinlikleri önemsediklerini ifade ederek, “Onların yüzlerindeki gülümseme bizim için en büyük mutluluktur. Bu tip sürprizlerle onları mutlu etmeyi sürdüreceğiz” dedi.
Yaşlılar pastalarını kestikten sonra çalan müzik eşliğinde eğlenceli bir gün geçirdiler.  Bu etkinlik, yaşlıların moralini yükseltirken, sosyal bağlarını güçlendirmelerine de katkı sağladı. Huzurevi sakinleri, böyle özel anları paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.