Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta Lvbel C5 rüzgarı esti

Rap müziğin başarılı isimlerinden Lvbel C5, 17 Ağustos Cumartesi günü Mawish Beach Disco'da sahne aldı. Konserde, hit parçalarını ve bu yazın popüler mixlerini sevenleriyle birlikte seslendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2024 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2024 15:59
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık’ta Lvbel C5 rüzgarı esti

Yaz sezonunda birçok ünlü isme ev sahipliği yapan mekân, bu kez Lvbel C5'i ağırlayarak geceyi unutulmaz kıldı. Rap müziğin yükselen yıldızlarından Lvbel C5, 17 Ağustos Cumartesi akşamı Çınarcık'taki Mawish Beach Disco'da muhteşem bir konser verdi. Konserde; ‘Doğuştan beri haklıyım’ ‘Submariner’ ‘İzledi mahalle’ ‘Sezen Aksu’ ‘Dacia’ ‘10 Numara’ ve ‘Ne’ gibi hit şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendiren Lvbel C5, enerjisiyle büyük beğeni topladı.

Ayrıca, bu yazın en popüler parçalarından oluşan mixleri de performansına dahil etti. Bu mixler arasında ‘Güneş NKBİ x Lvbel C5 Yapamam’ ve ‘Melis Kar Yatıya x Lvbel C5 Dacia’ gibi parçalar dikkat çekti. Mawish Beach Disco’da gerçekleştirilen Lvbel C5 konseri boyunca seyirciler arasından yükselen güçlü alkış sesleri ve şarkılara eşlik eden kalabalık, Lvbel C5'in performansını büyük bir başarıyla taçlandırdı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.