Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Mawish Beach Disko'da Hande Yener rüzgarı esecek

Türk pop müziğinin kraliçesi Hande Yener, 27 Temmuz Cumartesi günü Mawish Beach Disko sahnesinde sevenlerinin karşısına çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 16:52
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık Mawish Beach Disko'da Hande Yener rüzgarı esecek

Çınarcık ilçesinde bulunan Mawish Beach Disko, Yalova’nın önde gelen eğlence mekanlarından biri olarak, sıcak yaz günlerinde ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Sahip olduğu benzersiz konum ve atmosferi ile dikkat çeken Mawish Beach, ünlü isimleri sahnesinde ağırlayarak müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatıyor.

27 Temmuz Cumartesi günü, Türkiye'nin sevilen pop müziği ikonlarından Hande Yener, Mawish Beach Disko'da sahne alarak, şehrin müzik tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor. Hande Yener'in Mawish Beach Disko'daki konseri, sanatçının geniş repertuarından seçilmiş hit şarkılarla dolu olacak. Sahne performanslarıyla adından söz ettiren ve müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan Yener, bu konserde de enerjisini ve yeteneğini seyircilerine sunacak.

Biletler satışa sunuldu!

27 Temmuz Cumartesi günü saat 22.45’te Mawish Beach Disko’da gerçekleştirilecek olan Hande Yener konseri için biletler, Biletix’te satışa sunuldu.

Biletix Mawish Beach Hande Yener konser fiyatları; 660,00 TL

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.