Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Belediyesi İstihdam Masası Birimi faaliyetlerini hızlandırdı

Çınarcık Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün çatısı altında hizmet veren İstihdam Masası Birimi çalışmalarına kesintisiz olarak devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 01:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 22:52
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Çınarcık Belediyesi İstihdam Masası Birimi faaliyetlerini hızlandırdı

Çınarcık Belediyesi İstihdam Masası Birimi faaliyetlerini hızlandırdı Büyük umutlarla kurulan Çınarcık Belediyesi İstihdam Masası Birimi; vatandaşların başvurularını alıp onların iş imkanına kavuşmalarını sağlıyor. İstihdam Masası Birimi, kapıları çalıyor, firma ve işletmelerle görüşüyor; toplumun en büyük sıkıntısı olarak görülen hayatın içinde var olan işsizlik sorununa çözüm getirmeye çalışıyor. Çınarcık Belediyesi’nin bünyesi altında sosyal bir soruna çare olmak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İstihdam Masası Birimi iş arayışında olan tüm vatandaşlara destek oluyor. 
Çınarcık Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili paylaşımda bulunarak, “İş arayışında olan tüm vatandaşlarımız İstihdam Masası Birimimize müracaat edebilir. Belediyemizin web sitesinden İstihdam Masa’mıza online olarak da başvuruda bulunulabilir” ifadelerine yer verdi. 
M. Tunç Tanrıverdi 
 

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.