Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada, Mehmet Kotan ve Kürşat Bal’ı ağırladı

Çiftlikköy İlçe Kaymakamı Ali Ada, faaliyetlerine devam etmesinin yanı sıra kendisine gelen ziyaretçilerini de makamında ağırlamaya aralıksız olarak devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 06:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 15:12
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada, Mehmet Kotan ve Kürşat Bal’ı ağırladı

Devlet Su İşleri (DSİ) 13.Yalova Şube Müdürü Mehmet Kotan, Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Gerçekleştirilen ziyarette Yalova ve Çiftlikköy’de gerçekleştirilen altyapı hizmetlerinin DSİ ile olan çalışmaları değerlendirildi ve güncel konular hakkında istişarelerde bulunuldu. Bu ziyaretin ardından İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkanı Kürşat Bal, Çiftlikköy Kaymakamı Ali Ada’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Çiftlikköy Kaymakamlığı gerçekleştirilen ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşarak, “DSİ 13. (Yalova) Şube Müdürü Mehmet Kotan ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkanı Kürşat Bal, Kaymakamımız Ali Ada’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.