Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de Mevlid-i Nebi Konferansı’na yoğun katılım

Çiftlikköy İlçe Müftülüğünce Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Kültür Merkezinde Yalova İl Müftü Yardımcısı Hasan Tanrıkulu'nun konuşmacı olarak katıldığı “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu konferans verildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 00:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 15:31
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiftlikköy’de Mevlid-i Nebi Konferansı’na yoğun katılım

Çiftlikköy İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Belediye Kültür Merkezi'nde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu konferans gerçekleştirildi. Yalova İl Müftü Yardımcısı Hasan Tanrıkulu'nun konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, katılımcılar Hz. Muhammed’in hayatı ve kişiliği üzerine derinlemesine bilgiler edindi.

Yoğun katılımın gözlendiği konferansta Tanrıkulu, Peygamberimizin örnek yaşamı üzerinden bireylerin karakter gelişimine dair önemli noktalar vurguladı. Katılımcılar, konferans sonrası soru sorma fırsatı buldu ve etkinlik, interaktif bir şekilde devam etti. Mevlid-i Nebi Haftası etkinliklerinin anlamı ve önemi üzerine de açıklamalarda bulunan Tanrıkulu, bu tür organizasyonların toplumda dini bilinci artırma açısından büyük bir role sahip olduğunu belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.