Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Belediyespor takımları Başkan Yele ile bir araya geldiler

Çiftlikköy Belediyespor takım oyuncuları, antrenörleri ile beraber hazırlık maçları öncesinde Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 06:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 06:49
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Çiftlikköy Belediyespor takımları Başkan Yele ile bir araya geldiler

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çiftlikköy Belediyespor’un U-14 ve U-16 akademi takımlarıyla buluştu. Başkan Yele, gerçekleştirilen takım çalışmaları için bilgi alırken genç sporculara başarı dileklerini iletti.

Başkan Adil Yele, yaptığı açıklamada, Çiftlikköy Belediyespor’umuzun U-14 ve U-16 akademi takımlarıyla buluştum. Gençlerimizin azmi ve enerjisi geleceğimizin ne kadar parlak olduğunu bir kez daha gösterdi. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağız. Genç sporcularımızın başarısı, gelecekteki başarılarının teminatı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yele, futbolun Çiftlikköy için önemli bir spor olduğunun altını çizerek, “Futbolculara verdiğimiz desteklerle gençlerimizin bu alanda kendilerini geliştirmeleri ve ilçemizi başarıyla temsil etmeleri için gayret etmeyi sürdüreceğiz. Genç futbolcularımıza güveniyor ve bulunacakları maçlarda başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.

Ziyaret sırasında genç futbolcular, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’ye destekleri için teşekkür ederek, ileriki maçlarda ellerinden geleni yaparak başarılı olacaklarını belirttiler.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.