Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cemil Demiryürek ve Nurten Anıl, İl Sağlık Müdürü Karakuş’a ziyaretlerde bulundu

Yalova İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Osman Karakuş, faaliyetlerine devam etmesinin yanı sıra kendisine gelen ziyaretçilerini de makamında ağırlamayı büyük bir hızla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 01:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 01:49
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Cemil Demiryürek ve Nurten Anıl, İl Sağlık Müdürü Karakuş’a ziyaretlerde bulundu

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş’u makamında ziyaret ederek, kendisiyle çeşitli konular üzerinde muhabbet etti. Bir araya gelen ikili Yalova’da sağlık, sanayi ve ticaret çalışmaları hakkında karşılıklı sohbet ederek, fikir alışverişleri gerçekleştirdi ve güncel konular hakkında istişarelerde bulundu. Akabinde İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği Başkanı Nurten Anıl ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.

Gerçekleştirilen bu ziyaret, Yalova’da sağlık sektöründeki güncel konuların değerlendirildiği, dernek çalışmalarının paylaşıldığı ve dayanışma olanaklarının ele alındığı verimli bir buluşmayı da beraberinde getirdi. Karakuş, kendisine gerçekleştirilen nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkürlerini sundu.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.