Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çaycı Hüseyin Başkan Gürel'i ziyaret etti

Çocuklar Duymasın Dizisi’nin Çaycı Hüseyin’i sinema ve tiyatro sanatçısı Alpaslan Özmol, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2024 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2024 15:18
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çaycı Hüseyin Başkan Gürel'i ziyaret etti

Popüler televizyon dizisi Çocuklar Duymasının unutulmaz karakterlerinden Çaycı Hüseyin’i canlandıran sinema ve tiyatro sanatçısı Alpaslan Özmol, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Alpaslan Özmol, başkan Gürel’e yeni projeleri ve sanat dünyasındaki gelişmeleri aktardı. Başkan Gürel ise Özmol’u Yalova’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, şehirde sanat ve kültürel faaliyetlerin teşvik edilmesinin önemine vurgu yaptı. Görüşmede, Yalova'nın kültürel potansiyelinin artırılması ve sanatçıların şehirle olan etkileşimlerinin güçlendirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, samimi bir sohbet ve karşılıklı teşekkürlerle sona erdi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

"Mutluluk duyuyorum’’

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel kendisine gerçekleştirilen bu değerli ziyaret sonrasında yapmış olduğu açıklamada, ‘’Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin karakteriyle tanıdığımız sinema ve tiyatro sanatçısı Alpaslan Özmol'u Yalova’mızda misafir etmekten mutluluk duyuyorum. Değerli oyuncumuza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.