Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bulut Bilişim Takımına ödül üstüne ödül

Yalova Üniversitesi Huawei ICT Competition 2023-2024 Yılı Global Finalinden de ödülle dönmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2024 01:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2024 01:42
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Bulut Bilişim Takımına ödül üstüne ödül

49 farklı ülke ve bölgeden 470'ten fazla yarışmacıdan oluşan 160'tan fazla takım, ulusal ve bölgesel elemeleri geçerek global finale ulaşırken, yarışmaya Türkiye'yi ve Avrupa Bölgesini temsilen katılan Yalova Üniversitesi Bulut Bilişim takımı üçüncülük ödülünün sahibi oldu. 
Ödül töreni Çin’in Shenzhen şehrinde gerçekleşirken, Yalova Üniversitesi geçtiğimiz 3 yıl boyunca her yıl ülkemizi ve bölgemizi dünya finalinde temsil etmiş ve derece ile dönmeyi sürdürmüştür.
Support Desk Yalova Üniversitesi'nde açılacakÜst üste 2. kez dünya 3.'lüğünü kazanan Yalova Üniversitesi büyük gurur yaşatırken Huawei Türkiye 'Support Desk'i Yalova Üniversitesi bünyesinde açmaya karar verdi. Gerçekleşen törende ayrıca da Yalova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Yunus Özen’e Avrupa Bölgesi'nin En Değerli Öğretim Elemanı (MVI) ödülü takdim edildi. İlk defa verilen bu ödüle dünyada sadece 24 akademisyen uygun görüldü. Yalova Üniversitesi, öğrencilerine sağladığı eğitim kalitesi ve akademik kadrosuyla uluslararası alanda da adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Bu başarılar, üniversitenin bilgi ve teknoloji alanında geleceğe umutla bakmasını sağlıyor.

Murat Can Aytemur
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.