Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu hafta vizyonda ‘Eflatun’ rüzgarı esecek

Bu hafta Yalova vizyonlarında birbirinden farklı türde yeni filmler izleyicilerini bekliyor. Yerlisinden yabancısına birçok yeni film vizyona girerken merakla beklenen ‘Eflatun’ filmi seyirciyle buluşmayı bekliyor. Hafta sonu keyifli vakit geçirmek isteyenler için bu hafta 10 farklı film vizyonda. İşte, meraklıları için bu haftanın filmleri…

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 04:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 16:50
Kaynak: Hilal Baldemir
Bu hafta vizyonda ‘Eflatun’ rüzgarı esecek

Yalova vizyonlarında bu hafta birçok farklı türde film hem çocukları hem yetişkinleri bekliyor. Bu hafta sinema salonlarında çocuklar için birbirinden keyifli komedi ve animasyon türlerinde filmler yer alıyor. Hafta içi iş sonrası ve hafta sonu tatilinde aktivite arayanlar için bu hafta sinemalarda animasyon türünde; Cesur Çocuk Elveda Canavar, Pırıl: Sayıların Gizemi filmi yer alıyor. Aksiyon ve bilim kurgu türünde Joker: İki Delilik filmi yer alıyor. Bu hafta Yalovalı çocuklar animasyona doyacak. Birçok animasyon film vizyonda yerini aldı.

VİZYONDAKİ FİLMLER

Pırıl: Sayıların Gizemi: Gökyüzünde daha önce eşi benzeri görülmeyen bir bulut ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine sayılar sırasıyla yok olur. Çocuklukta yaşadığı travmanın intikamını almaya çalışan İlhan, yanına aldığı Biliş ile birlikte sayıları yok etmektedir. Sayılar silindikçe herşey bozulmaya başlar ve gündelik yaşam durma noktasına gelir. Pırıl ve arkadaşları sorunun çözümü için nefes kesen bir maceraya atılırlar. Bununla beraber büyük problemlerin temelinde dört işlem matematiğini bulurlar ve dünyayı kaostan kurtarmak için yine matematiği kullanırlar.

Çılgın Hırsız 4: Çılgın Hırsız 4, Chris Renaud ve Patrick Delage yönetmen koltuğunda oturduğu film, kendi ailesini kuran Gru ile sadık hizmetkârları Minyonların yeni maceralarını anlatıyor.

Gru ve Lucy ile kızlarının - Margo, Edith ve Agnes - Gru ailesinin yeni üyesi, babasına eziyet etmeye kararlı Gru Jr.’ı kucaklarına almasıyla yeni bir bölüme başlıyor. Gru, yeni bir düşman olan Maxime Le Mal ve onun çekici ama tehlikeli kız arkadaşı Valentina ile karşı karşıya kalır ve ailece kaçmak zorunda kalırlar.

Cesur Panda Görevimiz Afrika: Panda Bear in Africa, kaçırılan arkadaşını bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıkan bir pandanın hikayesini konu ediyor. Panda Ping, bir bebek ejderha olan Jielong’a bakarken onun evden kaçırılası ile büyük bir paniğe kapılır. Bu durumun pandalar ve ejderhalar arasındaki dostluğu sonsuza dek lanetleyebileceğini düşünen Ping vakit kaybetmeden harekete geçmeye karar verir.

Cesur Çocuk: Elveda Canavar: Dünyanın en ünlü hekimlerinin yetiştiği Kunlun adasını bir beladan kurtarmak isterken yanlışlıkla neredeyse adanın tamamını yok eden şifacı Bai Ze'nin, sürgünde tanıştığı cesur bir çocukla gelişen arkadaşlığından güç alarak kefaret için adaya geri dönmesini konu ediniyor.

Gelin Takımı: Dört arkadaş, Ayça, Selin, Berrin ve Deniz, Berrin'in düğünü için bir araya gelir. Bekarlığa veda partisi düzenlemeye karar veren Ayça, ilk olarak düğünün yapılacağı oteli ayarlar. İki yakışıklı, Akın ve Poyraz, ekibe katıldığında, bu eğlenceli kadınlar, unutulmaz bir tatilin peşine düşerler. Ancak yol boyunca beklenmedik ihanetler, yüzleşmeler ve yanlış anlamalarla karşılaşarak büyük bir karmaşanın içinden geçerler. Düğün günü yaklaşırken, bu süreçteki sürprizlerle nasıl baş edecekler?

Joker: İkili Delilik: Joker olarak işlediği suçlardan yargılanmayı bekleyen Arthur Fleck'in, tanıştığı Harley Quinn ile gerçek aşkı ve içindeki müziği keşfedişini konu ediniyor. Başrollerinde Joaquin Phoenix ve Lady Gaga bulunuyor.

Eflatun: Beş yaşındayken görme yetisini kaybeden Eflatun, babasının öğrettiği ses ve gölge oyunları ile ekolokasyon yöntemini kullanarak hayata tutunur. Babasından kalma saat tamircisinde çalışarak geçimini sağlayan Eflatun, kendisine gerçek ile hayalin birbirine geçtiği bir dünya kurar. Onun hayatı, yağmurlu bir günde kendisine şemsiye emanet eden bir adamın sesine aşık olmasıyla bambaşka bir hal alır.

Gülümse 2: Film, dünya turuna hazırlanan ünlü şarkıcı Skye Riley'nin, akıl almaz bir ölüme şahit olduktan sonra yaşadığı dehşetengiz olayları konu ediniyor.

Kayıp Kamyon: Emekli bir zabıta memuru olan Vasıf, kızı ve damadını trafik kazasında kaybettikten sonra torunu Zeynep'e bakar. Zeynep, annesi ve babasını kaybettikten sonra iyice kendi içine dönmüş, dedesiyle samimiyetini yitirmiştir. Vasıf, ruhsatı kendisinin üzerinde olan eski kamyonunun 10 yıllık vergi borcu olduğunu öğrenir ve bu andan itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Hilal Baldemir

 

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.