Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bindaloğlu ve Özdemir Ailelerinin mutlu günü

Gönül Adamı Mustafa Bindaloğlu’nun kızı Hümeyra ile Özdemir ailesinin oğlu Atakan, dünya evine girdi

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 04:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 04:18
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Bindaloğlu ve Özdemir Ailelerinin mutlu günü

Yalova’da yaptığı yardım çalışmalarıyla gönüllerde taht kuran, birlik ve beraberlik vurgusunu her zaman dile getiren Gönül Adamı Mustafa Bindaloğlu, kızını evlendirdi. Hümeyra ve Atakan Özdemir çiftinin nikahı İstanbul Sultanbeyli’de kıyıldı. Sultanbeyli Kültür Sanat Merkezi’ndeki nikaha seçkin davetli topluluğu katıldı.

İlk olarak nikahın kıyıldığı törende, ardından yemek programına geçildi. Yoğun katılımın olduğu nikah törenine Yalova’dan Evci Plastik sahibi Ertuğrul Evci, Nazım Çelik ve Şaban Önder aileleri ile birlikte katıldı.

Gönül-Mustafa Bindaloğlu ile Habibe-Mehmet Özdemir aileleri, konuklarını kapıda karşıladı. Konuklarıyla yakından ilgilenen Bindaloğlu ve Özdemir aileleri, bu mutlu günlerinde yanlarında olan tüm misafirlere teşekkür ettiler. Mustafa Bindaloğlu, yaptığı konuşmada, “Bu özel anımızda yanımızda olan tüm davetlilerimize çok teşekkür ediyorum. Yalova’dan, İstanbul’dan, Almanya’dan gelen aile dostlarımıza, eş, dost ve tüm yakınlarımıza çok teşekkürler” dedi.

Yalova eski Valisi Muammer Erol, Yalova eski Emniyet Müdürü Hakan Fındık ve MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan da yoğun programlarından dolayı nikaha katılamadıklarını belirterek, telefon ve telgraf ile genç çifti kutladılar.
Biz de Yalova Hayat Ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.