Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tavşan ve Vekil Becan, Shaziye Restoran’ın açılışını gerçekleştirdi

Yalova Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Tahsin Becan ve Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, işletmeciliğini Erdoğan Ekincioğlu’nun yaptığı ‘Hatay Lezzetleri Shaziye Restoranı’ isimli işletmenin açılışını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 14:48
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Başkan Tavşan ve Vekil Becan, Shaziye Restoran’ın açılışını gerçekleştirdi

Yalova’da hareketliliğin sürekli arttığı Kadıköy beldesinde yeni bir işletme daha hizmete açıldı. Yalova CHP Milletvekili Tahsin Becan ve Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, işletmeciliğini Erdoğan Ekincioğlu’nun yaptığı ‘Hatay Lezzetleri Shaziye Restoranı’ isimli işletmenin açılış kurdelesini birlikte kesti. Açılışta konuşan Başkan Tavşan, yeni işletmelerle Kadıköy’ün daha da genişlediğini belirterek, “Restoranın beldemize hayırlı olmasını diler, herkesi bu yeni lezzet durağını keşfetmeye davet ederim” ifadelerini kullandı.

Kurdelenin kesilmesinin ardından işletme sahibiyle sohbet eden Tavşan ve Becan, yeni işletmenin beldeye getireceği canlılıktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İşletme sahibi Ekincioğlu ise açılışa katılan herkese teşekkür ederek, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz. Shaziye Restoranı Kadıköy ve Yalova halkına en iyi hizmeti sunacak şekilde işletmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.