Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Mehmet Temel, öğrencileri hediyeleri ile sevindirdi

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Adnan Kaptan İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere hediyeler verdi. Temel, öğrencilerden büyük ilgi gördü

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 13:15
Kaynak: YALOVA HAYAT
Başkan Mehmet Temel, öğrencileri hediyeleri ile sevindirdi

Eğitime olan destekleri ile bilinen Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlaması sonrasında beldede bulunan Adnan Kaptan İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okula gelişinde okul yöneticileri tarafından karşılanan Temel, ilk olarak okul yöneticileri ve öğretmenlerle sorunlar ve talepler konusunda istişarelerde bulundu. Eğitimin en iyi şekilde sürdürülebilmesi için belediye olarak üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade eden Temel, sonrasında sınıfları ziyaret etti. Öğrencilere iyi bir eğitim-öğretim yılı dileyen Temel, hediyeler vererek öğrencileri sevindirdi. Öğrencilerden büyük bir ilgi gören Temel, miniklerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Milli ve manevi değerlerle donanmış, çağın gereklerine göre eğitim almış çocukların ve gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunun altını bir kez daha çizen Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, bu çerçevede eğitime olan desteğinin önceden olduğu gibi bu yıl da devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.