Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Güven Yılmaz Fenerbahçelileri bir araya getirdi

Kabataşlı Fenerbahçeliler Platformu, 19 Temmuz 2024 Cuma günü, Dünya Fenerbahçeliler Günü vesilesiyle anlamlı bir etkinlik düzenledi. Yalova’nın sevilen isimlerinden Kabataşlı Fenerbahçeliler Platformu Başkanı Güven Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri geceye tam kadro katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 16:08
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Güven Yılmaz Fenerbahçelileri bir araya getirdi

Kabataşlı Fenerbahçeliler Platformu, 19 Temmuz 2024 Cuma günü, Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi.

Platform üyeleri, düzenlenen 100 kişilik özel bir yemekte bir araya geldi ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün tarihine ve başarılarına dair sohbetlerin yanı sıra, kulübe olan sevgi ve bağlılık vurgulandı. Katılımcılar, Fenerbahçe'nin ulusal ve uluslararası alandaki başarılarına ve okul günlerine dair anılarını paylaşırken, gelecekteki projeler ve etkinlikler hakkında da fikir alışverişinde bulundular.

Etkinlik yoğun katılım ile gerçekleşti

Gerçekleştirilen etkinliğe Katılım sağlayan isimler arasında Kabataş Erkek Lisesi MüdürüDr. Muharrem Bayrak, Kabataş Eğitim Vakfı Başkanı Ahmet Çağlar, Müdür Baş Muavini Ayşe Bozdağ, Kabataşlı Fenerbahçeliler Platformu Başkanı Güven Yılmaz ve çok sayıda platform üyesi yer aldı.

“Okulumuza destek vermeye devam edeceğiz’’

Kabataşlı Fenerbahçeliler Platformu Başkanı Güven Yılmaz bu anlamlı etkinlikte yapmış olduğu konuşmada, ‘’Kabataş mezunları olarak okulumuza ömür boyu borçluyuz, şu anda okulumuz tam puanla, binde 5’lik dilimle öğrenci alıyor, son derece zeki ve başarılı olan bu gençlerin, başarı seviyesini arttırmak için, Fenerbahçe’ye gönül vermiş Kabataşlılar olarak, okulumuza destek vermeye devam edeceğiz ve bu tanışma kaynaşma yemeklerini sık sık tekrarlayacağız’’ ifadelerine yer verdi.

Plaketi Başkan Güven Yılmaz takdim etti

Düzenlenen etkinlikte Kabataş Erkek Lisesi Müdürü Dr. Muharrem Bayrak’a ve Kabataş Eğitim Vakfı Başkanı Ahmet Çağlar’a çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür plaketi teslim edildi. Kabataş Erkek Lisesi Müdürü Dr. Muharrem Bayrak’a plaketini Kabataşlı Fenerbahçeliler Platformu Başkanı Güven Yılmaz takdim ederken, Kabataş Eğitim Vakfı Başkanı Ahmet Çağlar’a ise plaketini Başkan Yardımcısı Hakan Utkular takdim etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.