Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Fazlaca, mutlu günlerinde genç çiftleri yalnız bırakmadı

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, hafta sonunda düzenlenen nikah törenlerine katılarak genç çiftlerin mutluluğuna ortak oldu. Nikahlarını kıydığı çiftlerin heyecanını paylaşan Başkan Fazlaca, vatandaşların bu özel günlerinde yanlarında olarak takdir topladı

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 02:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 02:17
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Başkan Fazlaca, mutlu günlerinde genç çiftleri yalnız bırakmadı

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Zehra ve M. Hakan Fidan çiftinin nikahını kıydı. Genç çifte sağlıklı ve huzurlu bir ömür dileyen Fazlaca, nikah cüzdanını gelin Zehra Fidan’a teslim ederek mutluluklarına ortak oldu. Başkan Fazlaca, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Yeni bir hayata adım atan çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Sağlık, huzur ve sevgi dolu bir yaşamları olsun. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz."

Nikah törenine katılan vatandaşlar, Başkan Fazlaca'nın bu özel günlerinde yanlarında olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Çiftlerden biri olan Zehra Fidan, "Başkanımızın bizimle olması bizi çok mutlu etti. Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmadığı için kendisine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Nikah töreninde Başkan Yasemin Fazlaca'ya, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın da eşlik etti. Başkan Fazlaca, hafta sonunu ilçedeki genç çiftlerin nikahlarını kıyarak geçirirken, belediye yönetiminin de destekleriyle her daim vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.